共用题干 The first navigational lights in the New World were probably lanterns hung at harbor en-trances .The first lighthouse was put up by the Massachusetts Bay Colony in 1716 on Little Brewster Island at the entrance to Boston Harbor. Paid for and maintained by“light dues”levied（征收）on ships,the original beacon was blown up in 1776.Until then there were only a dozen or so true lighthouses in the colonies .Little over a century later,there were 700 lighthouses.The first eight lighthouses erected on the West Coast in the l850s featured the same basic New England design:a Cape Cod dwelling with the tower rising from the center or standing close by .In New England and elsewhere,though,lighthouses reflected a variety of architectural styles.Since most stations in the Northeast were set up on rocky eminences（高处）,enormous towers were not the rule .Some were made of stone and brick,others of wood or metal. Some stood onpilings or stilts;some were fastened to rock with iron rods.Farther south,from Maryland through the Florida Keys,the coast was low and sandy.It was often necessary to build tall towers there—massive structures like the majestic lighthouse in Cape Hatteras,North Carolina,which was lit in 1870.190 feet high,it is the tallest brick lighthouse in the country.Not withstanding differences in construction appearance,most lighthouses in America shared several features:a light,living quarters,and sometimes a bell(or,later,a foghorn).They also had something else in common:a keeper and usually the keeper's family.The keeper's essential task was trimming the lantern wick（灯芯）in order to maintain a steady,bright flame. The earli-est keepers came from every walk of life,they were seamen,farmers,mechanics,rough mill hands and appointments were often handed out by local customs commissioners as political plums. After the administration of lighthouse was taken over in 1852 by the United States Lighthouse Board,and agency of the Treasury Department,the keeper corps gradually became highly profes- sional. It can be inferred from the passage that lighthouses in the Northeast did NOT need high tow-ers because______.
本文从最早美国灯塔的雏形，谈到美国早期灯塔的建筑，以及美国早期灯塔在外形和建筑上的共同点，最后还谈到了灯塔管理人员的工作生活。文章所提到的要点都是围绕着美国早期灯塔。选项B、D文中均有涉及，但并非重点。A项只提到了美国第一座灯塔。所以，正确答案是C。考的具体细节是作者提到马萨诸塞湾殖民地的原因。本文第一段第二句“The first lighthouse was put up by the Massachusetts Bay Colony in 1716 on Little Brewster Island at the entrance to Boston Harbor”提供了答案。所以，正确答案是D。考的是位于东北地区的灯塔建得不是很高的原因。本题的线索在第二段第三句话 “Since most stations in the Northeast were built on rocky eminences,enormous towers were not the rule.”文中说，由于大多数位于东北地区的灯塔建在岩石高地上，所以，一般灯塔都不需要建得很高很大。所以，正确答案是D。考的具体细节是最高的砖砌灯塔位于什么地方。依据原文第二段第八句话，“… like the majestic lighthouse in Cape Hatteras… it is the tallest brick lighthouse in the coun-try.”我们可以得知，1870年建于北卡罗来纳州Hatteras角的灯塔是美国最高的砖砌灯塔，高度为190英尺。所以，正确答案是C。考的是北卡罗来纳州的海岸情况。根据原文第二段第七、八句话“Farther south, from Maryland through the Florida Keys，…it is the tallest brick lighthouse in the country.” 可知，马里兰（Maryland）和佛罗里达海岸（the Florida Keys）相似，而马里兰（Maryland) 和佛罗里达（the Florida Keys）海岸是low and sandy。所以，北卡罗来纳州也应是low and sandy。选项A rocky eminences指的是美国东北海岸，选项B、D根本没有提及。所以，正确条案是C。
句意为：容忍不礼貌的人不容易。put up with意为“忍耐、容忍”。tolerate意为“忍耐”;accept意为“接受”; swallow意为“吞下”; take意为“拿、取”。因此选A项。
句意：一些人就是难以接受，于是他们就发疯了。单词reasonable意为“讲道理的，公道的”; sensible意为“明智的，理智的”; crazy意为“疯狂的，发疯的”; unbelievable意为“不可思议的，难以置信的”。单词insane意为“发狂的，疯狂的”，和crazy的意思接近。